Galerii Liiklustalguliste radarile kimas linnas 101kilomeetrise tunnikiirusega sportauto

Copy

Täna alanud liiklustalgud algasid liikluses kiirust mõõtvatele Pärnu politseinikele töiselt: lõunaks vormistati nii palju protokolle kui tavaliselt terve tööpäevaga ja äärelinnas püüti radarile uljas juht, kes 50 kilomeetri alas vajutas gaasipedaali nii innukalt, et ekraanile ilmus kolmekohaline number.

Pärastlõunal Lennujaama teel liiklustalgutel tööd teinud Pärnu politseijaoskonna grupijuht Eivo Evertsoo oli Pärnu Postimehe reporterile just mainida jõudnud, et sel teelõigul on politseipatrulli saabumise järel vaikne olnud ja keegi lubatud piirkiirust seadusesilma pilgu all ületama ei kipu, kui kolleeg Romek Oksa üllatunult ekraanile ilmunud numbreid vaadates imestas: “Sel hallil autol oli vist üle 100”, viidates paarisaja meetri kauguselt lähenenud sportautole.

Nii suure kiiruseületamisega on politseinike tegevus ühene: raske jalaga roolikeeraja suunatakse tee äärde, et uurida, kuhu uljal sohvril niivõrd kiire oli, ja talle rikkumise eest väärteoprotokoll vormistada. Ekraanile ilmunud 101st lahutati võimalik mõõteviga ehk neli kilomeetrit tunnis ja nii kanti väärteoprokolli lubatud sõidukiiruse ületamine 47 kilomeetri võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles