Pärnu kodutute loomade varjupaigas toimuvad talgud

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kodutute loomade varjupaik.
Pärnu kodutute loomade varjupaik. Foto: Henn Soodla

Laupäeval kell 11 on Pärnu kodutute loomade varjupaigas taas talgud, mille käigus abistatakse varjupaika remonditöödel ja koristatakse territooriumi.


Talgute korraldajad ja PESA-projekti eestvedajad kutsuvad osalema kõiki, kes hoolivad varjupaiga loomadest ja tahavad kaasa aidata neile paremate tingimuste loomisele.



Plaanis on aidata kaasa pooleliolevates remonditöödes, korrastada varjupaiga territoorium, jalutada koerte ja mängida kassidega.



Talgute korraldajad paluvad annetada varjupaigale ehitusülejääke. Ürituse eestvedajate teatel kuluvad ära puit- või kipsplaadid, soojusmaterjalid, keraamilised plaadid, pahtel, pestav seina- või laevärv. Oodatud on kuutide allapanu, toiduannetused ja kõik muu, mis võiks rõõmustada meie neljajalgseid sõpru.



Soovitav on kaasa võtta vahetusriietus ja vanemad jalanõud. Kohapeal ühistoitlustamine, mille tarvis kogutakse igaühelt 15 krooni.



PESA on noorte vabatahtlikul alusel loodud toetusprojekt Pärnu kodutute loomade varjupaiga abistamiseks.



Projekti raames korraldatakse 13. märtsil Beach Clubis Pärnu noortele muusikaüritus, mille kogu tulu läheb samuti varjupaiga loomadele.



Talgutel osaleda soovijaid palutakse registreeruda e-kirjaga aadressil parnu@varjupaik.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles