Märkamine teeb head

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

“Nii nagu tunnustus on vajalik lapsele, on tunnustus vajalik täiskasvanulegi,” ütleb aasta õppija 2010 tiitli omanik Egon Erkmann.

Praegu on õige aeg märgata täiskasvanuid, kes õppimise abil on oma elu muutnud: aasta õppija kandidaate saab esitada kuni 15. juunini.

Iga inimese elulugu ongi tema õppimise lugu. Elu näitab, et tunnustuse saanud õppijate lood on julgustanud paljusid inimesi jätkama pooleli jäänud õpinguid või võtma ette uue õpitee.

15. täiskasvanud õppija nädala raames, mis toimub Eestis 12.–19. oktoobrini, tunnustatakse silmapaistvaid inimesi ja organisatsioone aasta õppija, aasta koolitaja, aasta koolitussõbraliku organisatsiooni ja aasta koolitussõbraliku omavalitsuse tiitliga.

Mullu valiti Pärnumaa aasta õppijaks 23aastane Elisa Kitunen, kes korraga õpib Mainori ettevõtluskõrgkoolis kinnisvarahaldust ja Pärnumaa kutsehariduskeskuses õmblemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles