Pärnus toimus heategevuslik purjeregatt

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jahtklubi hoone.
Pärnu jahtklubi hoone. Foto: Ants Liigus

MTÜ Pärnu Noorte Purjetamise Edendamise Selts ja Pärnu jahtklubi korraldasid heategevusliku purjeregati jahtklubi auliikme John Janssoni mälestuseks. Tormist merd trotsides tegid regati kaasa Pärnu lasteküla lapsed.

Pärnu jahtklubi auliige John Jansson oli koloriitne mees, keda mäletatakse kui ääretult sõbralikku ja elurõõmsat inimest, vahendasid ERRi teleuudised.

"John Jansson alustas kümme aastat tagasi ühe Pärnu noorteseltskonna purjetamist Pärnus ja tänu temale on väga paljud noored saanud merele," ütles John Janssoni mälestusregati peakohtunik Mihkel Kosk.

2010. aastal meie hulgast lahkunud mehe elutöö mälestuseks korraldatakse temanimelist regatti teist aastat. Nii nagu eelmisel aastal, said selgi korral jahisõidust osa Pärnu lasteküla lapsed. Merel  kiirusega 15 meetrit sekundis puhunud tuul pakkus 19 vaprale noorele meresõitjale elavaid elamusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles