Aida 7 korterite hinnad langesid poole võrra

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Keskuse majas asuvate korterite hinnad on langenud poole võrra.
Pärnu Keskuse majas asuvate korterite hinnad on langenud poole võrra. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus Aida 7 pakutavate korterite hinnatase on langenud kunagiselt 42 000 kroonilt ruutmeetri kohta poole võrra, soodsamate elamispindade hind algab 20 000 kroonist ruutmeetri kohta.


Ühetoaliste korterite hinnad algavad hoones 712 000, kahetoaliste hinnad 902 000 kroonist, kolmetoalise korteri saab osta hinnaga alates 1,67 miljonit krooni.



„Pärnu linna kontekstis on tegemist ainulaadse arendusprojektiga: asukoht südalinnas, kvaliteetsed materjalid ja disainilahendused,“ ütles hoone müügikorraldusega tegeleva Pindi Kinnisvara Lääne regiooni juht Krista Nõmm.



Nõmme arvates on uue hinnataseme pealt müügiedu garanteeritud. „Usume, et suudame müüa ühe korteri nädalas,“ lisas Nõmm.



Kolme- ja neljatoalised korterid paiknevad läbi kahe korruse. Hoone lähiümbruses on kõik tähtsamad infrastruktuuriüksused, kõrgematelt korrustel avaneb panoraamvaade Pärnu linnale ja lahele.







Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles