Jana Moosar jätkab rahvusvaheliste hansapäevade produtsendina

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsuse kultuuriosakonna juhataja kohalt lahkuv Jana Moosar jätkab rahvusvaheliste hansapäevade produtsendina.
Pärnu linnavalitsuse kultuuriosakonna juhataja kohalt lahkuv Jana Moosar jätkab rahvusvaheliste hansapäevade produtsendina. Foto: Urmas Luik

Homsest Pärnu linnavalitsuse kultuuriosakonna juhi kohalt lahkuv Jana Moosar jätkab lepingu alusel järgmisel suvel toimuvate rahvusvaheliste hansapäevade produtsendina.


Kuni uue kultuuriosakonna juhataja ametisse nimetamiseni täidab alates 22. septembrist osakonnajuhataja kohustusi protokolli-, välis- ja avalike suhete teenistuse juhataja kohustuste kõrvalt Ela Tomson.



Rahvusvaheliste hansapäevade produtsendi tööülesanded on sisulise kontseptsiooni, sellest lähtuva üritusteprogrammi, hansapäevade kohustuslike osade - hansalaat, keskaja turg noorte-hansa, ajaloo- ja majanduskonverents, linnade ametlikud kokkusaamised ning vastuvõtud, reklaam ja teavitustegevus - algatamine ja koordineerimine, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.



Jana Moosarega sõlmiti hansapäevade produtsendina töötamise leping käesoleva aasta 16. septembrist kuni 27. juunini 2010.



Moosar töötas Pärnu linnavalitsuse kultuuriosakonna juhatajana alates 2005. aasta sügisest ja ta lahkub ametist omal soovil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles