Pärnu teemad jõuavad täna raadioeetrisse

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: logo

Täna kell 12.15 algav Vikerraadio saade “Uudis+” analüüsib poliitilist olukorda kohalike valimiste eel Pärnus, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaal.


“Saates kõneldakse sellest, mis inimestele muret teeb, näiteks parvlaevaliiklusest, väikeste valdade toimetulekust, aga ka turismi kasutamata võimalustest ja paljust muust,” tutvustas Eesti Rahvusringhäälingu meediasuhete juht Anneli Tõevere-Kaur.



Kuulajad on oodatud saate ajal arvamust avaldama nii stuudiotelefonil 443 1366 kui saate “Uudis+” koduleheküljel www.vikerraadio.ee/uudispluss. Saatejuhid Pärnu stuudios on Toomas Šalda ja Arp Müller.



Kell 14.05 algav “Reporteritund” keskendub peamiselt Pärnu teemadele, kuid kindlasti tuleb üldisemalt vaatluse alla omavalitsuste võimekus ja toimetulek.



“Reporteritunnis” räägitakse haridusest ja koolide rahastamisest, omavalitsuste valitsemiskultuurist ja oskusest koostööd teha. Pärnu stuudios on saatejuhtide Andres Kuuse ja Lauri Hussari külalised kohalikus elus aktiivselt sõna võttev fotograaf Jüri Vlassov, Ülejõe gümnaasiumi direktor Margus Veri ja Pärnu maavanem Toomas Kivimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles