Jõõpre kool kutsus isadepäevaks pered kokku

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isadepäev Jõõpre põhikoolis.
Isadepäev Jõõpre põhikoolis. Foto: Jõõpre põhikool

Jõõpre põhikool tähistas isadepäeva pereõhtuna, kuhu jagus hulgaliselt võistlusi, külaliseks oli illusionist.


"Et päev läbi sadas lund, valmis õhtuks kooli ümbrusesse lumemehi ja kaitsevalle," kirjeldas õpetaja Ülle Varik. "Koolihoones algas sagimine juba enne kella viit, sest kolmanda klassi õpilased olid kogunenud vanavanemate ja vanematega klassiõhtule."



Kell 18 algasid saalis peredevahelised teate- ja individuaalvõistlused. Aja peale läbisid kombineeritud teatevõistlused nii kahe-, kolme- kui neljaliikmelised pered. Oli individuaalalasidki.



Pärast võistlusi võis fuajees nautida imede pidu, kuhu kaasati taas lapsevanemaid. Õhtu lõpuks tänati kooli tänupaberiga "Parim üritusel osaleja" kõiki osalenud peresid ja auhindu jagus pea igale perepäevast osavõtjale.



Jõõpre kool on kümme aastat isadepäeva tähistanud perepäevana. "Esimestel aastatel oli meil nn lahtiste uste päev, kus alates vanaemadest ja lõpetades isadega said külastada tunde, järgnesid direktori vastuvõtt, väike kontsert ja külalisesineja," kirjeldas Vaik. "Ent iga traditsioon vajab uuendusi. Nüüd juba teist aastat toimub pereõhtu."



Eelmisel aastal oli külaliseks perekond Kirssi ansambel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles