Paikuse talvelaagris kihas elu ööselgi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse huvikooli talvelaager.
Paikuse huvikooli talvelaager. Foto: Erakogu

Paikuse huvikooli eile hommikul lõppenud talvelaagrit meenutavad lumeskulptuurid kooli ukse ees: õpetaja Ene Tapferi kaasa aitamisel valminud kaks lumest kilpkonna ja krokodill.


Huvikooli õpetajate initsiatiivil esimest korda korraldatud talvelaagrisse kogunenud 27 huvilist – Paikuse huvikooli õpilased ja nende kaasa võetud sõbrad – said kahe päeva ja ühe öö jooksul nii ilu jäädvustada kui ise luua, meelt lahutada ja filmielamusi kogeda.



Õpetaja Signe Lensmendi juhendamisel käisid laagrilised talvist loodust pildistamas ja töötlesid hiljem neid fotosid arvutiklassis.



Huvikooli direktor Monika Vaher õpetas valmistama mosaiiki, Anneli Leesmendi juhendamisel maaliti talvist loodust ja jäätmaterjalidest valmis assamblaaž - mitmest materjalist ja esemest loodud kolmemõõtmeline kunstiteos.



Laagri viimase õhtu sisustas Triin Laas mängude ja näitemänguga. Põnevad olid öökino ja öömaalimine.



Kolmandat aastat tegutsev Paikuse huvikool on seni korraldanud suvelaagreid. Et need on osalejate seas osutunud populaarseks, võeti ette talvine laagerdaminegi. Üle kümne aasta on Paikusel aga peetud laste kunstilaagrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles