Teele valgunud vesi muutis Pärnus lõigu Riia maanteest libedaks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Riia maantee ja Rähni tänava ristmikul juhtunud veeavarii muutis lõigu Pärnu ühest suurimast tänavast väga libedaks.
Pärnus Riia maantee ja Rähni tänava ristmikul juhtunud veeavarii muutis lõigu Pärnu ühest suurimast tänavast väga libedaks. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna hommikupoolikul oli veeavarii Pärnus Riia maantee ja Rähni tänava ristmikul, kus tänavale voolanud vesi muutis umbes 100meetrise lõigu Riia maanteel väga libedaks. Pärastlõunalgi oli tee avariipaigas veel libe, autojuhtidel tuleks olla selles kohas tähelepanelik.


Aktsiaseltsi Pärnu Vesi veevõrgu juhi Aare Nõmmiku sõnutsi andis täna hommikupoolikul Riia maantee ja Rähni tänava ristmikul järele veetorustiku siibri ventiil, mistõttu valgus vesi tänavale. Jääga kaetud lõigu pikkus oli sadakond meetrit.



Nõmmik ütles, et sõiduteele tekkinud jääkonarused lükati kopaga küll lahti, ent sellegipoolest jäi teelõik libedaks.



„BaltiFalt tegi seal libedusetõrjet, aga pole teada, kuidas see praeguse pakasega mõjub,“ seletas ta. „Paigaldasime Riia maanteele mõlemas sõidusuunas liiklusmärgid „Muud ohud“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles