Pärnakad ihkavad Pariisi Disneylandi tööle

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisi Disneyland otsib suvekuudeks töötajaid Eestistki.
Pariisi Disneyland otsib suvekuudeks töötajaid Eestistki. Foto: /PA Wire/Press Association Images

Pariisi Disneylandi suvehooajaks töötajate värbamise kampaanias pääses tööintervjuule mitu pärnakat.


Eesti töötukassa Pärnu osakonna EURESe nõustaja Maie Ojasalu ei osanud öelda, kui palju pärnakaid suveks Eurodisneylandi tööd saada soovis, kuid tema teada oli neid mitu.

Ojasalu teada on Disneylandi tööle pürgijad peamiselt koolinoored, kel see on hea võimalus suvekuudel välismaal ajutist tööd saada.

“Minimaalselt sõlmitakse leping kaheks kuuks,” seletas Ojasalu. “Kes suudab ennast heast küljest näidata, sel võib avaneda võimalus töö saamiseks edaspidigi.”

Pariisi Disneylandi suvehooajaks töötajate leidmise värbamiskampaania esimeses voorus kandideeris üle Eesti 268 inimest, kellest enamik pääses tööintervjuule.

Tööd pakutakse nii teenindajatele kui administratiivtöötajatele.  

Kandidaadid peavad olema vähemalt 18aastased, valdama inglise ja/või prantsuse keelt  ning olema head meeskonnatöötajad. Administratiivtöötajatelt nõutakse erialast haridust ja eelnevat töökogemust.

Disneylandi värbamisspetsialisti Frédéric Guilbeaue sõnul otsivad nad andekaid inimesi, kes tahavad töötada multikultuurses, väljakutseid pakkuvas keskkonnas, mis pakub võimalusi nii õppimiseks kui karjääritegemiseks.

Pariisi Disneylandi külastab aastas üle 15 miljoni inimese, lõbustuspark annab otseselt või kaudselt tööd 56 000 inimesele. 

Kes Pariisi Disneylandy suveks tööle pääseb, selgub juunis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles