Mart Viisitamm arendab Tallinnas kinnisvara

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm
Mart Viisitamm Foto: Ants Liigus

Pärnu endine linnapea Mart Viisitamm asus 1. aprillist tööle Silveralteks Grupp OÜ projektijuhina, tema töö on arendada kinnisvaraprojekte Tallinnas ja selle ümbruses.


“Tegelen projektijuhtimisega alates detailplaneeringu koostamisest kuni ehitamiseni,” ütles Viisitamm. Oma palganumbrit ta avalikustada ei soovinud, öeldes vaid: “Vähem kui linnapeana.”

40 000 krooni suuruse osakapitaliga Silveralteks Grupp kuulub Kaido Groosile. Groosi on ajakirjanduses seostatud mitme Rein Kilgi firmaga.

Vahepealsed 4,5 kuud Viisitamm puhkas ega võtnud end töötukassas töötuna arvele. “Kuidas ma ikka töötu abiraha küsima lähen. Las seda saavad need, kes abi rohkem vajavad,” rääkis linnapeana töötamise ajal raha kõrvale pannud Viisitamm.

Viisitamme jutu järgi on ta viimased viis aastat elanud kolmes kohas: Pärnus, Tallinnas ja Harjumaal asuvas Sepa talus. “Kõige rohkem elan Sepa talus,” sõnas ta vastuseks küsimusele, kas ta kavatseb Pärnust Tallinna kolida.

Endised abilinnapead Simmo Saar ja Peeter Saunpere pole uut ametikohta leidnud. Viisitamme sõnul on Saar varsti tööle minemas. Saunpere ütles, et linnavalitsuses töötamise ajal on kodu jäänud unarusse ja esialgu on tal seal tegemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles