Volikogu kiitis heaks Pärnu sotsiaalhoolekande arengukava

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnavolikogu kiitis tänasel istungil heaks linna sotsiaalhoolekande arengukava aastani 2025. Visioonidokument suunati 23. novembrini avalikule väljapanekule.

Pärnu linnal on seni puudunud eraldi sotsiaalvaldkonna arengukava ning peamised arengusuunad on ära toodud linna arengukavas. Kuna sotsiaalalal on viimastel aastatel toimunud väga palju muudatusi nii seadusandluses kui tööpõhimõtetes üldisemalt, pidasidki valdkonna spetsialistid vajalikuks koostada eraldi arengudokument, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas.

Sotsiaalhoolekande arengukava aastani 2025 on strateegiline dokument, mis suunab kohaliku omavalitsuse sotsiaaltööd ja kus määratakse viis, kuidas kasutada ja kaasata optimaalselt ressursse linna sotsiaalvaldkonna arengu heaks.

"Arengukava koostamisel on kaasa mõelnud suur hulk oma ala spetsialiste. Oluline on, et oma sõna ütleksid dokumendi koostamisel sotsiaalteenuste tarbijad ja nende lähedased. See võimalus on kõikidel kuni 23. novembrini," lisas sotsiaalosakonna juhataja Aika Kaukver.

Sotsiaalhoolekande arengukava avalik väljapanek on 27. oktoobrist 23. novembrini Pärnu linnavalitsuses ruumis 103. Ettepanekuid saab esitada avaliku väljapaneku kestel 23. novembrini kirjalikult linnavalitsusele või meilil linnavalitsus@lv.parnu.ee. Arengukava avalik arutelu toimub 27. novembril.

Arengukava koostamist koordineeris Pärnu linnavalitsuse sotsiaalosakond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles