Vello Järvesalu astus kohtu ette

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Järvesalu.
Vello Järvesalu. Foto: Urmas Luik

Eile algas kohtuprotsess, milles AS Taastusravikeskus Estonia juhatuse endist liiget Vello Järvesalu süüdistatakse omastamises, dokumendi võltsimises ja võltsitud dokumendi kasutamises.

Eile oli esimene istung, kuid läbirääkimised kokkuleppemenetluse kohaldamiseks ei andnud tulemust ning kohus jätkab istungiga homme hommikul, teatas Pärnu maakohtu pressiesindaja ERRi uudisteportaalile.

Süüdistuse kohaselt kasutas Vello Järvesalu ettevõtte vara enda huvides, korraldades alates 2007. aasta suvest isiklike kulutuste tasumise äriühingu vara eest kokku summas ligi 52 000 krooni, sealhulgas võltsides kahte arvet, mis on hiljem esitatud Estonia raamatupidamisele.

Veel süüdistatakse Järvesalu selles, et tema eestvedamisel pani Estonia basseini- ja saunakompleksis ehitustöid teostanud firma Oma Ehitaja projektijuht Raivo Fridolin toime omastamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles