Eesti Gaas rajab gaasitanklaid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Gaas.
Eesti Gaas. Foto: Peeter Langovits

Eesti Gaas plaanib rajada ettevõtte teise maagaasitankla Tartusse, kavandatav investeering tanklasse on viis miljonit krooni. Järgmised gaasitanklad võivad tulla Pärnusse ja Narvasse.

Kotov märkis, et järgmiste tanklate rajamine sõltub läbirääkimistest konkreetsete tarbijatega. "Oleme arutanud eri variante, kõne all on olnud nii Narva kui Pärnu. Kui saab selgemaks, kus on tanklate vastu huvi suurem, teeme järgmised otsused."

Ta lisas, et huvi tanklate vastu on ja eelkõige tuleb see piirkondi teenindavatelt firmadelt nagu prügiveofirmad, postiveofirmad või transpordifirmad. "Narva bussipargiga oleme teemat viimase aasta jooksul paar korda arutanud, aga ei ole veel jõudnud lõpliku selguseni."

Kotovi sõnul keskendutakse gaasitanklate rajamisel kolmele suunale: Tallinn-Pärnu, Tartu, Narva. "Eesmärk on, et kolm põhimagistraali oleksid nii täidetud, et saaks sõita ühest linnast teise ning Riiga ja edasi."

Eurostati eelmise aasta andmete kohaselt on Soomes 13 ja Lätis neli maagaasi autotanklat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles