Tänavu selgitame kümnenda Pärnu aasta teo

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuju, mille pälvib aasta teo võitja, on valmistanud Ene Tapfer.
Kuju, mille pälvib aasta teo võitja, on valmistanud Ene Tapfer. Foto: Urmas Luik

Juba kümnendat korda selgitavad Pärnu Postimees ja Pärnu linnavalitsus välja Pärnu parima aasta teo, konkursi võitja selgub detsembri keskpaigas lugejate häälte põhjal.

Korraldajad pakuvad välja enda arvates esiletõstmist väärivad teod, mille kõrvale igaüks võib oma ettepanekuid lisada. Nimekirja pole võetud Pärnu iga-aastasi traditsioonilisi kultuurisündmusi.

Oma soosiku poolt saab hääle anda meiliaadressil tegu@ parnupostimees.ee või avades lingi Pärnu aasta tegu 2010.

Oma eelistuse äramärkimiseks tuleb valida sobiv vastusevariant. Lehekülje alumisse ossa ilmub pärast valiku tegemist uus väli valiku ja allkirjastamismeetodiga. Nüüd tuleb klikkida e-posti ikoonile. Edasi suunatakse vastaja lehele, kus küsitakse nime ja e-posti aadressi. Pärast nime ja aadressi kirjapanemist tuleb vajutada nuppu "Edasi", mispeale saadetakse vastaja e-posti aadressile kiri kinnituslingiga. Lingile klikkides ongi hääl antud.

Samuti saab Pärnu Postimehe paberlehes ilmunud nimekirjast välja valida ühe teo, märgistada see ristiga ja tuua kupong Pärnu Postimehe toimetuse teisel korrusel asuvasse kuulutuste vastuvõttu Rüütli 14 või saata postiga.

Lugejate ettepanekuid ootame 19. detsembrini. Hääletajate vahel loosime välja Pärnu Postimehe ja Pärnu linnavalitsuse meeneid.

Aasta teo konkursi võitjale antakse 29. detsembril Pärnu raekojas pidulikul aastalõpuüritusel üle Ene Tapferi valmistatud kuju, Vello Paluoja kujundatud auaadress ja Pärnu Postimehe esimese numbri faksiimiletrükk.

Pärnu aasta tegu selgitatakse 2001. aastast, kui tunnustuse pälvis Endla teatri juurdeehitus. Möödunud aastal valisid lehelugejad aasta parimaks teoks Pärnu spordihalli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles