Pärnus üritati jälle Hondat varastada

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Honda FR-V. Foto on illustreeriv.
Honda FR-V. Foto on illustreeriv. Foto: Internet

Viimase poolteise nädala jooksul Pärnus aset leidnud Honda sõiduautode varguskatsed said eile öösel lisa – Mai tänaval püüti seekord varastada sõiduautot Honda FR-V.
 

Eile kella 4.40 ajal toimunud varguskatse jäi siiski katki, sest sõidukile paigaldatud lisasignalisatsiooni tarvik hakkas tööle, teatas politsei.

Alates eelmisest pühapäevast on Pärnus olnud juba kolm juhtumit, kui vargad on püüdnud Honda sõidukeid ärandada. Mai tänavalt varastati ööl vastu eelmist pühapäeva Honda CR-V linnamaastur. Eelmise nädala lõpul reedest laupäevani üritati Kooli tänavalt samuti Honda CR-Vd varastada, eile öösel oli varaste sihtmärgiks mahtuniversaal Honda FR-V.

Lääne prefektruur on autovarguste uurimise andnud edasi Lõuna prefektuurile.

Lõuna ringkonnaprefektuuri pressinõuniku Kristina Kostina sõnutsi käib eeluurimine, mille käigus ei saa täpsemaid kommentaare varguste kohta anda.

Kas Hondade omanikel on põhjust oma sõiduki pärast muretseda, ei soovinud Kostina spekuleerida.

Samuti ei avalda prokuratuur, kui uutele või vanadele Hondadele on püüdnud kurikaelad Pärnus viimase poolteise nädala jooksul näppe taha ajada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles