Unicredit Bank nõuab taas Pärnu Keskuse operaatori pankrotti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Keskus.
Pärnu Keskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Unicredit Bank Eesti esitas taas pankrotiavalduse Pärnu südalinnas kaubanduskeskust Pärnu Keskus opereeriva ja saneerimisel oleva Aida Partnerid OÜ vastu.

Pärnu maakohtu pressiesindaja Elo Kirsipuu ütles BNSile, et Unicredit Bank esitas kohtule pankrotiavalduse Aida Partnerite vastu ka 2009. aasta detsembris, toona kohus avaldust menetlusse ei võtnud ning algatas Aida Partnerite saneerimismenetluse.

Kohus arutab Unicredit Banki avaldus 11. jaanuari istungil, kuni istungini on osaühingul Aida Partnerid võimalik esitada vastuväiteid pankrotiavaldusele.

Kohus kinnitas Pärnu Keskuse operaatori saneerimiskava mullu aprillis.

Aida Partnerid kuulub Krediidiinfo andmetel võrdsetes osades osaühingutele EPOF Aida 9 ja Pärnu Veski. Viimasest omakorda kuulub 40 protsenti Aida Partnerite juhatuse liikmele Toomas Õunapile ja 60 protsenti Rein Kõgelile.

EPOF Aida 9 kuulub Estonian Property Opportunities Fundile, OÜ Vaughanile ja Iiri firmale J.A.Kilroy & Son Ltd.

Estonian Property Opportunities Fund esitas kohtule mullu veebruaris pankrotiavalduse ja märtsi keskel lõppes pankrotimenetlus raugemisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles