Vargad himustasid telefone

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Mõnigi pikanäpumehe ohvriks langenud inimene on jäänud hiljuti Pärnumaal ilma mobiiltelefonist.

Eile sai politsei aga teate, et Pärnus Side tänava kortermaja trepikojast on varastatud lukustatud jalgratas. Nii tekitati omanikule 400eurone kahju.

5. augustil varastati Pärnus Mai tänava kandis olnud sõiduautost mobiiltelefon Samsung S8. Omanik hindas näpatud telefoni väärtust 800 euro suuruseks.

4. augustil varastati Pärnus ranna piirkonnas mobiiltelefon iPhone 7 ja seda ümbritsenud nahkkaante taskus olnud isikut tõendav dokument, juhiluba ja pangakaart. Telefoni omanikule tekitati 700eurone kahju.

Samal päeval varastati Pärnus Ringi tänaval sõiduautost mobiiltelefonid IPhone 7 ja IPhone 5c. Peale selle võttis näpumees kaasa kõrvarõngad. Nii tekitati vara omanikele 2000 euro suurune kahju.

Hiljuti laekus politseisse teade, et 1. augustil varastati 51aastaselt naiselt kuldse värvusega mobiiltelefon Samsung Galaxy J5. Vargusega tekitati 222eurone kahju. Peale selle jäi ohver ilma sidevahendi kaitseümbrise vahel olnud isikut tõendavast dokumendist ja pangakaardist.

Lääne ringkonnaprokuratuur on alustanud nende juhtumite suhtes kriminaalmenetlusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles