Kuri käsi lõhkus lasteaia ronimislinnaku

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vandaalid lõhkusid lasteaia Pillerpall juures laste ronimislinnaku.
Vandaalid lõhkusid lasteaia Pillerpall juures laste ronimislinnaku. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus Vana-Saugas asuvat lasteaeda Pillerpall külastasid nädalavahetusel vandaalid, kes lõhkusid laste ronimislinnaku.

Lasteaia juhataja Sirje Kessleri sõnade kohaselt seisis ronimislinnak reede õhtul veel oma koha peal, kuid täna hommikul avastasid lasteaeda tulijad, et keegi on sellega nädalavahetusel jõudu katsunud ja linnaku pikali lükanud.

Kelle kuri käsi laste mänguväljakul lõhkus, pole teada. Ümbruskonna eramajade elanikest polevat lasteaia juhataja sõnade järgi keegi laamendamist märganud.

Kessleri sõnutsi polnud ronimislinnak oma esimeses nooruses, kuid oleks võinud veel mõne aasta mudilasi rõõmustada. „Vanas vääringus maksab selline linnak uuena umbes 30 000 krooni. Ehk lasteaia töömees ja ärksamad isad suudavad selle parandada,“ loodab Kessler. „Tulemas on üleriigiline talgupäev. Äkki on kellelgi soov lasteaia juurde ronimislinnaku taastamisele appi tulla.“

Kessleri jutu järgi pole nii suurt lammutustööd, kui oli sel nädalavahetusel, lasteaia territooriumil varem tehtud. Tõsi, kuu tagasi proovis keegi rinda pista lasteaia postkastiga, lüües selle vastu seina lömmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles