Pärnakad tagasid otsepääsu Noore Meistri võistlusele

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa Kutsehariduskeskuse õpilased Kaspar Kase ja Mihkel Anniko on kolme päeva jooksul tehtud tööga rahul.
Pärnumaa Kutsehariduskeskuse õpilased Kaspar Kase ja Mihkel Anniko on kolme päeva jooksul tehtud tööga rahul. Foto: SA Innove

Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpilased Kasper Kase ja Mihkel Anniko saavutasid kutsemeistrivõistlusel Jõulukellu auhinnalise kuuenda koha. Meeskonna üks liikmeid saab tänu sellele võimaluse osaleda järgmise aasta mais üleriigilisel jõuproovil Noor Meister.

Noormeeste juhendaja Lembit Lill rääkis, et pärast kolme päeva pingelist võistlust olid võistlejad väsinud, kuid tulemusega siiski rahul. "Meeskondade tase on väga ühtlane ja määravaks said detailid," tõdes ta.

Jõulukellu võistlusülesandena tuli noorte kutseõppuritel laduda Eesti Vabariigi 100. aastapäeva teemaline välisseinafragment, mis koosnes Fibo plokist kandeseinast, soojustusest, tuuletõkkest ja müüritisest. Müüritise pikemal osal oli eenduv kiri "Eesti 100".

Esikoha pälvisid Rakvere ametikooli õpilased Imre-Ingmar Lehtoja ja David Skrjabin. Võitjatele tõi peakohtunik Priit Alase sõnutsi esikoha tehnoloogia jälgimine, kvaliteetne töö, täpsed mõõtmistulemused ja väga hea üldmulje. Teiseks tulid Kristo Kinks ja Veiko Kook Tartu Kutsehariduskeskusest ning kolmandaks Mart Padar ja Nikita Jurov Tallinna ehituskoolist.

Müürseppade kutsemeistrivõistlus Jõulukellu toimus 13. korda ja sellest võtsid osa üheksa kutseõppeasutuse õpilased kogu Eestist.

Võistluse korraldasid SA Innove ja Viljandi kutseõppekeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles