Kuriteos kahtlustatav 25aastane Mikk peeti kinni

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei pidas Miku kinni täna õhtul.
Politsei pidas Miku kinni täna õhtul. Foto: PPA

Politsei pidas täna kinni 25aastase Miku, keda kahtlustatakse seksuaalkuriteos. Meest otsiti taga eile hilisõhtust.

Eile kella 22.20 ajal sai häirekeskus teate Tõstamaa poole liikuva sõiduauto Opeli kohta, mida juhib 25aastane mees ja kus võib viibida naine, kes võib olla kuriteo ohver. Teataja oli naise tuttav.

Politseipatrull asus sõidukit saadud info kohaselt otsima ja leidis selle Valgeranna kandist. Auto kihutas politseiautot nähes minema ja korrakaitsjad märkasid sõidukit uuesti kella 23.30 ajal Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel Ikla poole sõitmas.

Auto peatamiseks kasutati sinist ja punast vilkurit, kuid juht lisas kiirust ja üritas eest ära sõita. Politseil õnnestus auto edasisõit tõkestada umbes kell 23.55 Häädemeeste vallas kõrvaltee lähedal parklas. Põgenejal tee blokeerinud politseiautol ei olnud peal käsipidurit, mistõttu vajus sõiduk esiotsaga kraavi.

Opelit juhtinud Mikk väljus autost ja jooksis metsa, kust ametnikud teda öösel tulemusteta otsisid. Autos viibinud 20aastase naise toimetas kiirabi haiglasse.

Täna ennelõunal kaasati maastikuotsingutesse peale politseiametnike päästjadki. Meest otsiti kahe ATVga ja otsingutesse kaasati politsei- ja piirivalveameti lennusalga kopter. Samuti kontrollis politsei päeva jooksul kohti, kus mees viibida võiks.

Mikk tabati täna kella 17.45 paiku Pärnus Jannseni tänaval, kuhu politsei oli läinud üht paika kontrollima. Kinnipidamisel üritas mees politseinike eest põgeneda.

Mikku kahtlustatakse lähisuhtevägivallas ja seksuaalkuriteos. Tema suhtes on alustatud kriminaalmenetlus, mida juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles