Pärnu koolidesse jõuab uusim laboritehnoloogia

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokku sai Innovelt rahastust 12 projekti, neist kaks Pärnumaalt. Pilt on illustratiivne.
Kokku sai Innovelt rahastust 12 projekti, neist kaks Pärnumaalt. Pilt on illustratiivne. Foto: Kairi Osula

SA Innove nüüdisaegse ja uuendusliku õppevara arendamise ja kasutuselevõtu konkursil Klass+ toetatakse Pärnu koolidesse tänapäevaste laboriseadmete soetamist üle 270 000 euroga.

Pärnumaal rahastati kaht projekti. Esimesse projekti, mida sihtasutus toetab pea 200 000 euroga, kuuluvad Ühisgümnaasium, Vanalinna põhikool, Kuninga tänava põhikool ning Sütevaka humanitaargümnaasium. Teise projekti osalised on Ülejõe põhikool, Pärnumaa kutsehariduskeskus, Rääma põhikool ja Pärnu vabakooli selts – neid toetati üle 70 000 euroga.

Praegusaegsed laboriseadmed aitavad Ühisgümnaasiumi haridustehnoloogi Kaia Metsaalti sõnutsi õpilastel maailmas toimuvat paremini uurida ja mõtestada. "Seadmeid hakatakse partnerkoolide vahel jagama võrdsetel alustel, kasutama keemia, füüsika, bioloogia ja loodusõpetuse tundides ning uurimistööde tegemisel," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles