Weekendi esinejate nimekirja lisandus mitu superstaari

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varasemaltel aastatel on Weekend Festival Baltic meelitanud Pärnu randa kümneid tuhandeid inimesi.
Varasemaltel aastatel on Weekend Festival Baltic meelitanud Pärnu randa kümneid tuhandeid inimesi. Foto: Gertrud Alatare/

Korraldajad tegid täna teatavaks mitu maailmakuulsat artisti, kes astuvad üles 16.–18. augustini Pärnu rannas Weekend Festival Balticul.

Esinejate nimekirja on lisandunud Rootsi superduo Axwell/Ingrosso, kelle "Dreamer" on praegu raadiotes üks mängitumaid lugusid. Samuti astuvad rannapeol üles maailmakuulus Netsky, legendaarne Martin Solveig, USA hiphopi sensatsioon A boogie wit da hoodie ja bassi- ja house-muusika sõprade rõõmuks AC Slater. 

Kodumaistest artistidest tulevad Weekend Festivalil lavale Bombossa Brothers, Arop ja 5 miinust.

Varem on suurpidustuse korraldajad kinnitanud nende artistide esinemise: Post Malone, David Guetta, Kygo, Afrojack, Alan Walker, Galantis, Tungevaag & Raaban, Headhunterz, Oliver Heldens, Sigma, $uicideboy$, Big Shaq, Slushii, Tujamo, Moksi, R3hab ja Swanky Tunes.

Baltikumi suurim festival Weekend Festival Baltic pakub külastajatele peale mitme lava rikkaliku programmi palju muid atraktsioone, samuti ei puudu välisündmusele omane telkla. Kaunisse Pärnu randa paigaldatakse augusti lõpus neli lava, kus kolme päeva jooksul astub üles üle 70 artisti. Korraldajad teevad veel artiste teatavaks 5. märtsil.

Loe lisa tänavuse Weekend Festivali kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles