Olerex toob Pärnu kütuseturule uue jaama ning kebabi

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kõik sujub, saab 1. novembrist Pärnus Mai tänavalt jälle bensiini.
Kui kõik sujub, saab 1. novembrist Pärnus Mai tänavalt jälle bensiini. Foto: Ants Liigus

Praegu Eestis töötavatele AS Olerexi peaaegu poolesajale tanklale lisandub lähiajal veel üks: Pärnus Mai tänaval.

„Mai tankla on Olerexi 46. jaam Eestis ja teine tankla Pärnus,” ütles AS Olerexi avalike suhete juht Maily-Maria Kiviselg. „Tankla ümberehitust alustati käesoleva aasta septembri keskel ja pärast jaama avamist annab see tööd kuuele inimesele.”

Kiviselja sõnutsi kütuste koha pealt loodetavasti 1. novembril tööd alustav tankla kedagi jalust ei raba, sest pakutakse kõige enam nõutavaid mootoribensiine 95 ja 98 ning diislikütust.

Küll leidub mõneti üllatavat tankla siseruumides. Esmalt avab seal uksed muudest kütusemüügiturul konkureerivatest tanklatest tuttav mugavuspood, kus on saada peaaegu kõik autole ja autojuhile esmavajalik, nii et Mai 6 bensiinijaama kundelgi ei ole tarvis enam mõnda suurpoodi minna.

Teiseks hakatakse Pärnu uues jaamas pakkuma kebabit, mis Olerexi avalike suhete juhi väitel on kujunenud müügihitiks nii mullu novembri lõpus tööd alustanud Võru tanklas kui tänavu suvest avatud Olerexi bensiinijaamas Põltsamaal.

„Peale selle saab Mai tanklas kasutada WiFi ühendust, sõlmida liikluskindlustuslepinguid ja tarbida muid teenuseid, mis kuuluvad Olerexi teenindusjaamade standardisse,” sõnas Kiviselg.

Teemal, kas jaama avamine on seotud kohaliku rahva seas pahameelt tekitanud Olerexi plaaniga rajada oma tankla Raekülla ja kas nüüd on see idee unustatud, ei soostunud kütusemüügifirma avalike suhete juht kõnelema.

Varem opereeris Mai 6 tanklas aastaid AS Alexela Oil, enne Olerexi toimetas samas lühikest aega GT Kaubanduse OÜ.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles