Linn tegi kodutute vabaõhuhotellile hoiatuse

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silmanähtavalt vajab Pärnu Pühavaimu 17 kinnistu omaniku hoolt.
Silmanähtavalt vajab Pärnu Pühavaimu 17 kinnistu omaniku hoolt. Foto: Urmas Luik

Pärnu linna korrakaitseteenistus pani sel nädalal Pühavaimu 17 omaniku fakti ­ette: korrastate oma kinnistu ­välimuse ja tagate olme- ja haljastusprügi koristuse või saate trahvi. Krundi omanik kinnitas toimetusele, et teeb platsi korda nii pea kui võimalik.

Korrakaitseteenistujad käisid Sütevaka gümnaasiumi vastas Pühavaimu ja Lõuna tänava ­nurgal kinnistut kontrollimas 14. septembril. Fikseeriti trööstitu olukord: krunt oli niitmata ja varjualuses vedeles lademetes prügi. Selle sinna jätnud eba­kaines olekus kodutud, kes kasutavad varjualust vabaõhuhotellina. Sellest kirjutas Pärnu Postimees augustiski.

Linnafirma Pärnu Haldusteenused koristas prügi samal päeval. Põlvekõrgune rohi “ehib” krunti aga siiani. Korrakaitseteenistus andis omanikule korralduse kinnistu 1. oktoobriks korda teha. Kui ettevõte ei suuda seda teha, alustatakse menetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles