Arenduskeskuses valmis maakonna arengustrateegia

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kaart.
Pärnumaa kaart. Foto: Pärnumaa omavalitsuste liit

SA Pärnumaa Arenduskeskus sai valmis Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) algatatud arengustrateegia “Pärnumaa 2035+” ja selle tegevuskava aastateks 2019–2023.

Maakonna arengustrateegias väljendub omavalitsuste ja nende kaudu kogu ühiskonna tahe tagada tulevikus maakonna parem konkurentsivõime nutika ja targa töö ning kiire, tasakaalustatud ja kestliku arengu abil.

“Eesmärgid on inimkesksed ja nende täitmine toob kasu Pärnu maakonna elanikele,” teatas POL.

Koos arengustrateegia uuendamisega koostati lähiaastate tegevuskava, millega viiakse strateegiat ellu. Tegevuskavas kajastuvad tinglikult esmased ja olulisemad sammud kaugemate eesmärkide saavutamiseks, samuti eestvedajad, partnerid ja tinglik elluviimisaeg. Lähiaastate tegevuskava on koostatud aastani 2023, seda vaadatakse üle ja täiendatakse igal aastal. Tehnilise taristu puhul pikendati tegevuskava aastani 2025 objektide suure ettevalmistus- ja investeeringumahu pärast.

Praeguseks on strateegia ja selle tegevuskava heaks kiitnud Pärnu maakonna kõik kohalike omavalitsuste volikogud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles