Fotoaparaadid kojameestele ja pardakaamerad traktoreile ehk Linn nõuab uuelt koristusfirmalt pildiaruandeid

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanke võitnud firma peab lisaks kesklinna haljasalade hooldamisele igapäevaselt tehtud tööd dokumenteerima ja saatma selle tõestuseks linnale igast objektist vähemalt ühe pildid.
 
Hanke võitnud firma peab lisaks kesklinna haljasalade hooldamisele igapäevaselt tehtud tööd dokumenteerima ja saatma selle tõestuseks linnale igast objektist vähemalt ühe pildid.  Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsus otsib hankega ettevõtet, mis võtaks hooldada kesklinna haljasalad. Hanke tingimustest leiab aga ebatavalise nõude, mis on valdkonnas tegutsevates firmades tekitanud hulga küsimusi.

Haljasalade hooldaja peaks iga päev kella 10ks internetis esitama kõigi eelmisel päeval tehtud tööde aruande. Ja seda fotodega: iga objekti ja hooldatud eseme juurde tuleb lisada vähemalt üks pilt.

Riegler Grupp OÜ töödejuhataja Pirko Palu sõnutsi nemad selles hankes küll ei osalenud, kuid on teemaga kursis. “Esimene küsimus oli see, kas korraldatakse hange koristusteenuse osutamiseks või järelevalve tegemiseks ja dokumenteerimiseks,” sõnas Palu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles