Selgitame taas Pärnu aasta teo

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuju, mille pälvib aasta teo võitja, on valmistanud Ene Tapfer.
Kuju, mille pälvib aasta teo võitja, on valmistanud Ene Tapfer. Foto: Urmas Luik

Veel viimaseid päevi saab osaleda üheteistkümnedat korda toimuval Pärnu Postimehe ja Pärnu linnavalitsuse välja antava Pärnu aasta teo konkursil, mille võitja selgub lugejate häälte põhjal.

Korraldajad pakuvad välja enda arvates esiletõstmist väärivad teod, mille kõrvale igaüks võib oma ettepanekuid lisada. Nimekirja pole võetud Pärnu iga-aastasi traditsioonilisi kultuurisündmusi.

Peale Pärnu Postimehe paberlehes ilmuva nimekirja saab hääletada internetis artikli juurde lisatud gallupi vahendusel või Pärnu linnavalitsuse kodulehel. Samuti saab oma soosiku poolt hääle anda meiliaadressil tegu@ parnupostimees.ee.

Lugejate ettepanekuid ootame hiljemalt pühapäevaks, 18. detsembriks.

Aasta teo konkursi võitjale antakse 27. detsembril toimuval Pärnu linnapea vastuvõtul Ammende villas üle Ene Tapferi valmistatud kuju, Vello Paluoja kujundatud auaadress ja Pärnu Postimehe esimese numbri faksiimiletrükk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles