Valmis kaheksas Pärnumaa aastaraamat

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavalitsuse regionaalarengu peaspetsialist Riina Redlich jagab “Pärnumaa aastaraamatut 2009-2010”.
Maavalitsuse regionaalarengu peaspetsialist Riina Redlich jagab “Pärnumaa aastaraamatut 2009-2010”. Foto: Ants Liigus

Pärnu maavalitsuse väljaandena valmis järjekordne, arvult kaheksas aastaraamat, mis annab ülevaate aastate 2009–2010 sündmustest ja arengusuundadest maakonnas.

Trükise materjalid valmistas ette Liina Saar, kuigi maavalitsuse regionaalarengu peaspetsialisti kohalt lahkumise järel töötab ta Riias Eesti-Läti-Vene piiriülese koostöö programmi sekretärina. Saar oli tegev ka kahe eelmise aastaraamatu koostamisel ja trükkimiseks ettevalmistamisel, kõik need on kaante vahele saanud OÜ Hansaprindi trükikojas.

Pärnumaa aastaraamatute väärtus alates esimesest väljaandest, mis ilmus 1994. aasta kohta, on sisutihe valdkondade ja omavalitsuste tegevuse käsitlus, infograafika ja fotod ning ajaloo ülevaade, mis äsja ilmunud trükises annab ülevaate postikorraldusest.

Aastaraamatut aitas rahastada Pärnumaa omavalitsuste liit, kattes neljandiku kuludest.

Mahuka, 432-leheküljelise kogumiku jagamisega raamatukogudele, koolidele, omavalitsustele ja partnerorganisatsioonidele tegeleb maavalitsuses regionaalarengu peaspetsialist Riina Redlich.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles