Tehkem lapsele pai!

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Foto: SCANPIX

Eeskujuliikumine Valge Õhupall kutsub kõiki emasid ja isasid üles katkestama laupäeval, 1. juunil kell 11.11 üheks minutiks  muud toimetused, et teha oma lapsele pai.

„Pai tehes näitame hoolivust ja loome turvatunde, mida vajavad nii väikesed kui suured. Üks pai võib tähendada rohkem kui 1000 sõna,“ ütles eeskujuliikumise Valge Õhupall eestvedaja Tamo Vahemets.

Pai erilisus tuleb esile vaid siis, kui seda teeb lapsele väga lähedane inimene, näiteks lapse- või vanavanem. Kui laps on 1. juunil kell 11.11 teie kõrval, on see õige hetk näidata oma hoolivust, last tunnustada ja innustada. Kui lähedastel pole sel ajal võimalik lapse kõrval olla, saab pai teha mõttes või soovi korral sotsiaalmeedias, lisades postitustele teemaviiteid #lapselepai või #teemepai ja #valgeõhupall.

Samamoodi võib sotsiaalmeedias jagada emotsionaalseid hetki  lähedaste keskel. Tore, kui üritustel ja paidest tehtud fotodel-videoklippidel kasutataks valgeid õhupalle.

Korraldajate teatel täieneb aktsiooniga liitujate nimekiri iga päevaga. Pai tehakse nii laupäeval lastekaitsepäeva üritustel kui mõni päev varem või hilisematel toetusaktsioonidel.

Rohkem infot leiab Valge Õhupalli veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles