Alustab tudengitele õpetajaametit tutvustav programm

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Nõudlus uute õpetajate järele kasvab aasta-aastalt.
Nõudlus uute õpetajate järele kasvab aasta-aastalt. Foto: Ants Liigus

Sel sügisel ootab Innove juba kolmandat aastat järjest üliõpilasi liituma programmiga “Hariduse tulevikutegijad”, et tutvustada noortele tänapäevase õpetajatöö olemust nii Eestis kui ka Hollandis.

Programm on mõeldud kõigi erialade bakalaureuse- ja rakenduskõrgharidusõppe teise ja kolmanda kursuse üliõpilastele, kes ei ole õpetajakoolituse tudengid. 

“Ootame programmiga liituma julgeid ja avatud noori, kes on valmis kaaluma õpetajaametit kui üht võimalikku karjäärivalikut,“ sõnas Innove õpetaja ja koolijuhi täienduskoolituskeskuse peaspetsialist Silvia Uus.

Lisaks sellele, et programmis antakse osalejatele aimu tänapäevasest õpetajatöö sisust, saavad tudengid proovile panna oma juhioskused ja tutvuda haridusmaastikul tegutsevate inspireerivate inimestega. Programmi raames külastatakse Eesti koole, kuid tutvutakse ka Hollandi õppeasutustega, et näha, kuidas mujal maailmas haridustee korraldatud on. Osalejate transpordi-, majutus- ja toitlustuskulud katab programm.

Kandideerimiseks tuleb saata vabas vormis CV, akadeemiline õiend ja üheminutiline liftikõne teemal “Milline õpetaja oleksin mina tulevikus oma õpilastele?”.

Avaldust koos dokumentidega oodatakse aadressile marili.anso@innove.ee 22. septembriks. Kursus kestab oktoobrist järgmise aasta veebruarini. Rohkem infot leiab Innove kodulehelt innove.ee/tulevikutegijad ja Facebookist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles