Inkubaator otsib taas siinseid iduettevõtteid

Lauri Mutso
Copy
Pärnu ettevõte THS Tarkvara liitus programmiga tänavu oma viiendal tegutsemisaastal. Ettevõtte tegevjuht Margus Randmäe (vasakul) ja tarkvaraarhitekt Janno Metsa tulid pildile ühes Forwardspace’i tegevjuhi Marie Rosalie Hanniga.
Pärnu ettevõte THS Tarkvara liitus programmiga tänavu oma viiendal tegutsemisaastal. Ettevõtte tegevjuht Margus Randmäe (vasakul) ja tarkvaraarhitekt Janno Metsa tulid pildile ühes Forwardspace’i tegevjuhi Marie Rosalie Hanniga. Foto: Mailiis Ollino

Tallinna Tehnopoli teaduspargi start-up-inkubaator otsib oma programmi Pärnu ettevõtteid, mida toetada 10 000 euro väärtuses eksperdiabiga.

Järgmise kuu alguses toimuvale konkursile võtab Tehnopoli inkubaator vastu siinsed ettevõtted, mis tegutsevad info-, rohe-, tervise- või kosmosetehnoloogia valdkonnas. ­

Inkubaator toetab neid ettevõtteid, kaasates eksperte, kes asuvad ette­võtetele mentoritena nõu andma. Ekspertide hulgast leiab konsultante, koolitajaid, juriste, investoreid, ettevõtjaid, aga ka spetsiifiliste valdkondade esindajaid.

Konkurss toimub Pärnu koostöötamiskeskuse Forwardspace ja start-up-inkubaatori koostöös. Osalemiseks tuleb täita Forwardspace’i kodulehel kandideerimisvorm ja saata see ära ­enne 4. novembrit. Seejärel toimub 11. novembril Forwardspace’i ruumides arutelu, kus programmiga liituda soovijad esitlevad oma ideed Tehnopoli inkubaatori meeskonnale, kes valib ettevõtted välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles