Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
:format(webp)/nginx/o/2019/10/25/12686524t1h0e1e.jpg)
Kutsekooli kõrvalt Pärnu restoranis Noot praktikal käinud ja tänavu pärast kooli lõpetamist sealsamas tööle asunud noore pärnaka otsus võistlusest osa võtta sündis vaid paar päeva enne kandideerimise lõppu. Konkursil osalemiseks valmistuminegi jäi tiheda töögraafiku tõttu napilt nädalapikkuseks.
“Jõudsin lihaveise küpsetamist Noodi kokateatri köögis katsetada umbes seitse korda,” sõnas Roland Visnapuu. Ta naeris, et esialgu plaanitud road muutusid katsetamise käigus silmanähtavalt.
Sellest aga piisas, et pääseda närvilisena ja värisevi käsi auhinnalise koha nimel oma oskusi näitama.