Suurejõe Selver suleb renoveerimistööde ajaks uksed

Karl Hütt
, reporter
Copy
Suurejõe Selveris toimuvad renoveerimistööd.
Suurejõe Selveris toimuvad renoveerimistööd. Foto: Ants Liigus

16. märtsist 27. aprillini on Pärnu Suurejõe Selver suletud, sest hoones tehakse renoveerimistöid, mille käigus kauplus saab uue ilme.

Selveri kommunikatsioonijuhi Rivo Veski sõnutsi toimuvad Suurejõe kaupluse värskenduskuuri esimeses etapis üksnes välitööd, mis kaupluse tööd ei häiri. Vahetatakse välja fassaadielemendid ja valguskastid, mille valikul on lähtutud soovist keskkonda säästa.

Samuti uuendatakse kogu poe valgustust ja see asendatakse LED-tehnoloogiaga, seda nii hoones kui fassaadil. Peale selle saab pood uued seadmed ja mööbli.

Seadmete valikul on tingimuseks seatud keskkonnahoidlikud lahendused. “Seetõttu vahetub välja kogu külmapark CO2-põhisele külmasüsteemile, mis senisega võrreldes võimaldab viiendiku energiast kokku hoida,” täpsustas Veski ja lisas, et külmikute jääksoojus kasutatakse omakorda ära maja ventilatsioonisüsteemis hoone ja tarbevee kütteks. 

Suurejõe Selveri puu- ja juurviljaosakond sai juba aasta alguses elektroonilised hinnasildid. “Need on osa Selveri paberivabast missioonist, mille esimene etapp oli trükireklaami asendamine kauplustes digiekraanidega,” lausus kommunikatsioonijuht. 

Suurejõe Selver kuulub OÜ Kaarsilla Kinnisvarale. Kauplus avati 18. augustil 2005 ja hoones on 2000 ruutmeetrit müügipinda. Selveril on Eesti 53 kauplust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles