Koduhoovist kaduma läinud laps uppus jõkke

Pärnu Postimees
Copy
Vana-Pärnus koduhoovist kadunud seitsmeaastane laps leiti teadvusetult Siimu silla juurest jõeveest. Vaatamata politseinike ja meedikute pingutustele lapse elustamisel ei õnnestunud tema elu päästa.
Vana-Pärnus koduhoovist kadunud seitsmeaastane laps leiti teadvusetult Siimu silla juurest jõeveest. Vaatamata politseinike ja meedikute pingutustele lapse elustamisel ei õnnestunud tema elu päästa. Foto: Erakogu

Pärnus koduhoovist lahkunud ja kaduma läinud seitsmeaastane laps leiti jõest uppununa.

Täna kella 14 ajal sai häirekeskus teate Vana-Pärnus koduhoovist lahkunud ja kaduma läinud seitsmeaastasest lapsest, keda lähedased olid juba otsima asunud.

Lääne prefektuuri operatiivjuhi Maksim Korzini sõnutsi anti politseile info, et laps võis minna jõe äärde.

Politseinikud asusid last piirkonnast otsima, otsingutesse kaasati Pärnu lahe peal olnud veepatrull, kes leidiski lapse kell 14.18 jõeveest Siimu silla juurest.

“Laps oli teadvuseta ja politseinikud elustasid teda kiirabi saabumiseni, paraku vaatamata politseinike ja meedikute pingutustele laps suri,” ütles Korzin.

Et kiirabiauto kiiremini Siimu silla juurde pääseks, sulges politsei Tallinna maantee, Jannseni ja Rääma tänava ristmiku liikluseks.

Copy
Tagasi üles