Saarde vald paneb tubased üritused kaheks kuuks pausile

Pärnu Postimees
Copy
Saarde vald paneb siseruumidesse plaanitud üritused kaheks kuuks pausile. Erandina lubatakse  Kilingi-Nõmme klubis filme näidata.
Saarde vald paneb siseruumidesse plaanitud üritused kaheks kuuks pausile. Erandina lubatakse  Kilingi-Nõmme klubis filme näidata. Foto: Lilli Tölp

Saarde vallavalitsus jätab koroonaviiruse epideemilise leviku tõkestamiseks 16. novembrist 15. jaanuarini ära vallavalitsuse ja hallatavate asutuste siseruumidesse kavandatud kultuuri- ja spordiüritused.

Erand tehakse Kilingi-Nõmme klubile kinoseansside korraldamiseks, kui järgitakse hajutatuse põhimõtet ja täidetakse terviseameti antud soovitusi ja nõudeid.

Treeningud, ringi- ja huvitegevus on lubatud tingimusel, et tagatud on valitsuse ja terviseameti soovituste ja nõuete täitmine.

Vallavalitsuse korraldusega lubatakse Kilingi-Nõmme klubis sel reedel toimuda Klubi Rockil, kui külalisi on kuni 150. Maski kanda on kohustuslik, üritus lõpeb südaööl ja alkohoolsete jookide tarbimine on keelatud.

Valla hallatavatel asutustel on novembri keskelt jaanuari keskpaigani võimalik kavandada ja korraldada hajutatud tegevust ja piiratud osalejaskonnaga väliüritusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles