Port Arturi tegevjuht: Valitsuse kommunikatsioon ei saa olla hektiline

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Port Arturi tegevjuhi Mari-Liis Lembitu sõnul ollakse arvestanud, et võib tekkida olukord nagu mullu kevadel, kus kaubanduskeskused pandi täielikult kinni
Port Arturi tegevjuhi Mari-Liis Lembitu sõnul ollakse arvestanud, et võib tekkida olukord nagu mullu kevadel, kus kaubanduskeskused pandi täielikult kinni Foto: Mailiis Ollino

Eile otsustas valitsus, et laupäevast peavad nädalavahetustel sulgema uksed kaubanduskeskused ja toitlustusasutused. Pärnu Port Arturi tegevjuhi Mari-Liis Lembitu hinnangul tunduvad valitsuse otsused juhuslikud, kuna enesekontroll sai kehtida vaid kaks päeva.

Lembit kuulis ees ootavast eile õhtul eetris olnud “Aktuaalse kaamera” uudistest. Väga palju rohkem infot, kui seal mainiti, pole kaupmeestele antud. “Valitsuse kommunikatsioon ei saa olla selline hektiline, et täna ütlen nii ja homme naa, ülehomme lisan veel midagi,” avaldas tegevjuht nördimust. “Otsustagu ära juba!”

Lembit tõdes, et kaubanduskeskus oli sellest ohust teadlik, kuna olukord oli piiripealne. Kuid ta avaldas hämmingut, et piirangud kehtestati vaid päev pärast seda, kui keskustes algas eneseregulatsioon maskikontrolli kujul. Tegevjuht märkis, et valitsuselt ootaks otsuseid vähemalt nädal ette, et jõuaks reageerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles