Kõmsi rahvamaja kutsub üles meisterdama kaisuloomi

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Kaisuloomi ja pilvepatju on oodatud valmistama kõik huvilised, olgu nad noored või vanad, peamine, et soov kaasa lüüa tuleks südamest.
Kaisuloomi ja pilvepatju on oodatud valmistama kõik huvilised, olgu nad noored või vanad, peamine, et soov kaasa lüüa tuleks südamest. Foto: Kristjan Teedema

Kõmsi rahvamaja esitas saabuva lastekaitsepäeva puhul heategevusliku üleskutse meisterdada oma kätega armas kaisuloom või pilvepadi, mis toob rõõmu asendushooldusel lastele.

Kaisuloomi ja pilvepatju on oodatud valmistama kõik huvilised, olgu nad noored või vanad, peamine, et soov kaasa lüüa tuleks südamest. “Üleskutsega soovime teha kingituse lastele, kelle kodu asub kodunt kaugel ehk nad viibivad asendus- või turvakodus,” selgitas mõtte autor, Kõmsi rahvamaja juhataja Lea Mäeorg.

Kaisukarudest ja -patjadest, mis jõuavad rahvamajja varem, tehakse pisike näitus, mis on uudistajatele avatud 17.–30. maini. Lastekaitsepäeva eel antakse kõik kaisukad üle lastekaitse liidu esindajale, kellega koos toimetatakse need Tallinna lastekodusse ja ülejäänud asutustesse, kus pakutakse asendushooldus- ja turvakoduteenust.

Mäeoru sõnutsi soovitakse üheskoos pakkuda rõõmu lastele, kes mingil põhjusel ei saa elada oma sünniperega. Kaisukas on abiks, leevendamaks turvakodus oleva lapse igatsust lähedaste järele, ja pilvepadjake rõõmustab Tallinna lastekodus elavaid raske ja sügava puudega lapsi. “Pilvepadjakesel on tore uinuda ja unistada. Üks pilvepadjake võrdub ühe lapse unistusega,” ütles Mäeorg lõpetuseks.

Kaisukarusid ja pilvepatju võib saata Kõmsi rahvamajja või Kõmsil asuvasse pakiautomaati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles