Graafikud ⟩ Toidupoe ja sotsiaalkeskuse viiruskolle viisid aprillirekordini (1)

Copy
Väheneb haiglaravi vajavate koroonapatsientide arv, kuid  haigestumine tõusis taas. Seetõttu tuleb ilusate ilmade saabudeski hoida kaasinimestega turvalist vahemaad, vältida kogunemisi, hoiduda pidudest ja kanda siseruumides maski.
Väheneb haiglaravi vajavate koroonapatsientide arv, kuid  haigestumine tõusis taas. Seetõttu tuleb ilusate ilmade saabudeski hoida kaasinimestega turvalist vahemaad, vältida kogunemisi, hoiduda pidudest ja kanda siseruumides maski. Foto: Urmas Luik

​Pärnus Maxima hüpermarketis ja Horisondi varjupaigas tekkinud koroonanakkuse kolded kergitasid ööpäevase nakatunute arvu siin kandis 62ni, mis on aprillikuu rekord.

Eile tehti Pärnumaal 280 koroonaviiruse testi, millest 62 ehk 22,1 protsenti andsid positiivse tulemuse. Viimati oli üle 60 nakatunu 24. märtsil, kui viiruskandjaid leiti 69.

Terviseameti Lääne regiooni juhi Kadri Juhkami jutu järgi on viirus Pärnus levinud ühte sotsiaalabikeskusesse, kus ööpäeva jooksul tuvastati 21 nakatunut, ja ühte suuremasse kauplusesse, kus 15 nakatunu seas on nii töötajad kui arvatavasti kliendidki. „Mitu positiivse testitulemuse saanud inimest ei ole osanud muud nakkuse saamise kohta pakkuda,” märkis Juhkam.

Pärnu Postimehe andmeil on tegemist Maxima hüpermarketiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles