Maaturismiettevõtjad tutvustavad end veebikohvikus

Meelis Kalme
, reporter
Copy
Kui tavapäraselt on maaturismi tutvustamiseks korraldatud maaturismiettevõtjate päeva, siis tänavu jääb see teist aastat piirangute tõttu ära.
Kui tavapäraselt on maaturismi tutvustamiseks korraldatud maaturismiettevõtjate päeva, siis tänavu jääb see teist aastat piirangute tõttu ära. Foto: Urmas Luik

Maaturismi ühing avab maapuhkuse võimaluste tutvustamiseks täna oma kodulehel kohviku Puhkus Maal.

Kui tavapäraselt on MTÜ Eesti Maaturismi Ühing korraldanud 1. mail maaturismiettevõtjate päeva, siis teist aastat jääb see piirangute tõttu ära. Tänavu avatakse selle asemel virtuaalkohvik Puhkus Maal, kus osaleb hulk ettevõtjaid kogu Eestist, sealhulgas Pärnumaalt.

“Meie peamine soov on anda inimestele teada, et maaturismiettevõtjadki ootavad piirangute lõppemist ja on nende leevenedes igal juhul valmis külalisi vastu võtma,” rääkis maaturismiühingu tegevuht Raili Mengel.

Tunnise ülekande jooksul tutvustavad teenusepakkujad maaturismi nii-öelda menüüd: päevapakkumisi ehk teenuseid ja tooteid, mis juba praegu on piirangute kiuste kättesaadavad; a la carte’i ehk teenuseid, mille puhul peab ootama piirangute leevenemist ja mille pakkumisel lähtutakse personaalsetest soovidest, ja lastemenüüd ehk lastele mõeldud teenuseid.

Maaturismi ettevõtjate veebikohvik on avatud täna 14–15 ühingu kodulehel ja hiljem saab ülekannet järele vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles