Suvepealinna on lisandunud mitu eriilmelist söögikohta

Sten Siinmaa sõnutsi on idee kokteile 1,25-liitriste ämbritega müüma hakata pärit Taist, kus see oli väga populaarne. FOTO: Urmas Luik

Enam kui aasta on koroonaviiruse tõttu kehtinud eri piirangud, mis on raskendanud toitlustuskohtade toimimist. Sellest hoolimata on suvepealinnas peagi uksi avamas või avanud mitu uut söögikohta ja kokteilibaari.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Kuigi pitsarestorane on Pärnus mitu, lisandub siia peagi veel üks. Dodo Pizza Eesti juhataja Andrei Smagin rääkis, et nad plaanisid uue restorani avada kas Tartus või Pärnus ja kuna suvepealinnas õnnestus leida väga hea koht Rüütli tänaval, otsustasid nad Pärnu kasuks.

09.06.2021 11.06.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto