Suvepealinna on lisandunud mitu eriilmelist söögikohta

Copy
Sten Siinmaa sõnutsi on idee kokteile 1,25-liitriste ämbritega müüma hakata pärit Taist, kus see oli väga populaarne.
Sten Siinmaa sõnutsi on idee kokteile 1,25-liitriste ämbritega müüma hakata pärit Taist, kus see oli väga populaarne. Foto: Urmas Luik

Enam kui aasta on koroonaviiruse tõttu kehtinud eri piirangud, mis on raskendanud toitlustuskohtade toimimist. Sellest hoolimata on suvepealinnas peagi uksi avamas või avanud mitu uut söögikohta ja kokteilibaari.

Kuigi pitsarestorane on Pärnus mitu, lisandub siia peagi veel üks. Dodo Pizza Eesti juhataja Andrei Smagin rääkis, et nad plaanisid uue restorani avada kas Tartus või Pärnus ja kuna suvepealinnas õnnestus leida väga hea koht Rüütli tänaval, otsustasid nad Pärnu kasuks.

Tagasi üles