Palgatööst villand? Pärnus jagatakse nippe, kuidas oma äri püsti panna

Helen Clark
Copy
Mis toob ettevõtjatele edu? See on üks teemadest, millest ettevõtlusnädalal räägitakse. Pildil külastajate seas kõrgelt hinnatud müüginipp Soomaalt Tuka talust. Pesemisvõimalust saab kliendile reklaamida ka muud moodi kui sõnadega “dušš” ja “saun”.
Mis toob ettevõtjatele edu? See on üks teemadest, millest ettevõtlusnädalal räägitakse. Pildil külastajate seas kõrgelt hinnatud müüginipp Soomaalt Tuka talust. Pesemisvõimalust saab kliendile reklaamida ka muud moodi kui sõnadega “dušš” ja “saun”. Foto: Urmas Luik

Kui üheksast viieni kontoris istuda ei ole sinu ettekujutus õnnelikust elust ja unistad hoopis oma äriga alustamisest, e-poe loomisest või mõne uue tootega turule tulemisest, tasuks selle nädala vältavast ettevõtlusnädalast usinasti osa võtta ja Eesti arvamusliidrite ja firmaomanike kasulikud nipid kõrva taha panna.

Ettevõtlusnädala raames toimub tänavu paarsada temaatilist üritust nii eesti kui vene keeles. Osaleda saab veebi vahendusel, kuid toimuvad töötoad ja seminaridki. “Tänavusel ettevõtlusnädalal on fookuses kohanemine pidevalt muutuva maailmaga, sest just see on edu võti, mis meil aitab seljatada kriisid ja väljuda nendest võitjana,” selgitas maakondlike arenduskeskuste võrgustiku juhatuse liige Andres Huul. “Nädala jooksul tutvustame edutegureid, mis on olulised nii igale ettevõtjale kui vabaühendusele täna ja homme, et uute olude ja muutunud majanduskeskkonnaga kohaneda.”

Sel aastal ongi varasemast suurem hulk üritusi mõeldud vabakonnale.

Pärnumaa arenduskeskuse juhatuse liikme Erik Reinholdi sõnutsi vaatab Pärnumaa ettevõtlusnädal tulevikku ja pakub hulganisti üritusi igale vanuseastmele. 

Nädala jooksul tutvustame edutegureid, mis on olulised nii igale ettevõtjale kui vabaühendusele täna ja homme, et uute olude ja muutunud majanduskeskkonnaga kohaneda.

Andres Huul, maakondlike arenduskeskuste võrgustiku juhatuse liige

“Räägime nädala jooksul innovatsioonist, ettevõtjate ja teadlaste koostööst, aga ka vaimsest tervisest, mis on üha olulisem pidevalt muutuvas maailmas,” tutvustas Reinhold.

Peale selle on huvilistel võimalik tutvuda Pärnumaa kõige uuema töökeskkonna ja ettevõtlusinkubaatoriga ning saada teada, mida kujutab endast ettevõtjate, ettevõtluse tugistruktuuride ja haridusasutuste koostööplatvorm Kobar. Noori tulevad inspireerima ettevõtjad, kes räägivad tulevikuerialadest ja õppimisest ning rohelisest ja jätkusuutlikust ettevõtlusest.

Esimest korda korraldab maakondlike arenduskeskuste võrgustik 6. oktoobril konsultatsiooni kolmapäeva, mil kõik huvilised saavad osaleda tasuta kiirnõustamisel ja küsida nõu ettevõtluskonsultantidelt. Oma küsimused saab edastada ettevotlusnadal.ee keskkonnas ja nõustajad helistavad kõigile küsijatele tagasi 6. oktoobril.

Ettevõtlusnädala üritustele saab registreeruda veebilehel ettevotlusnadal.ee. Seminaridest ja töötubadest osavõtuks tuleb esitada tõend COVID-19 vaktsineerimiskuuri läbimise, läbipõdemise või negatiivse testitulemuse kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles