Algas väikesaarte programmi eeltaotluste vastuvõtt

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maavalitsus.
Pärnu maavalitsus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu maavalitsuse teate kohaselt on väikesaarte programmi 2012. aasta taotlusvoor avatud ja alanud eeltaotluste vastuvõtt selle aasta tegevuskava koostamiseks.

Eeltaotluste vooru väljakuulutamist ja eeltaotluste vastuvõtmist, registreerimist ja säilitamist ning programmi nõukogu teenindamist korraldab Pärnu maavalitsus.

Väikesaarte programmi eesmärk on toetada projekte, mis aitavad kaasa väikesaarte kogukondadele osutatavate esmatähtsate teenuste kättesaadavuse ja kvaliteedi tõstmisele, teatas maavalitsus.

Programmi kohaselt on esmatähtsad teenused mandri- ja saarevahelised transpordiühendused, hoolekande- ja tervishoiuteenused, esmatarbevahendite, toidu, elektri, joogivee, kanalisatsiooni ja kütuse kättesaadavus, jäätmemajandus, juurdepääs alg- ja põhiharidusele, päästeteenused ning sideteenused.

Eeltaotluste esitamise tähtaeg on 21. märts.

Eeltaotluste põhjal koostatakse tegevuskava, milles loetletakse projektid, millele on võimalik taotleda toetust väikesaarte programmi 2012. aasta vahenditest.

Väikesaarte programmi piirkonda kuuluvad tänavu Naissaar, Prangli, Aegna, Väike-Pakri, Osmussaar, Vormsi, Kihnu, Manilaid, Abruka, Kõinastu, Kesselaid, Vilsandi, Ruhnu ja Piirissaar.

Taotletava toetuse maksimaalne suurus ühe projekti kohta on 130 000 eurot.

Täiendavat infot taotluste esitamise kohta saab Pärnu maavalitsuse regionaalarengu peaspetsialistilt Riina Redlichilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles