Põhja-Pärnumaa Kas noored on toonud uusi tuuli?

Copy
Põhja-Pärnumaal on üks üks võimuliit aasta jooksul juba lagunenud ja valda kutsuti juhtima Aivar Mäe.
Põhja-Pärnumaal on üks üks võimuliit aasta jooksul juba lagunenud ja valda kutsuti juhtima Aivar Mäe. Foto: Mailiis Ollino

Aasta tagasi toimusid kohalikud valimised. Pärnu Postimees kaardistas, kuidas on selle ajaga pidanud vastu võimulepped, kui hea on koalitsiooni ja opositsiooni tervis omavalitsuseti ja kui rahul on elanikud oma valla-linna avalike teenuste ja elukeskkonnaga.

Palusime Põhja-Pärnumaa valla võimuliidu ja vastasleeri esindajatel nimetada kaks aasta jooksul toimunud suuremat arenguhüpet oma töömailt.

Põhja-Pärnumaal sõlmiti aasta eest koostöölepe, millele oma allkirja andis 21 volinikust 18. Vallavanem Rein Kontus valiti ametisse lausa ühel häälel, kuid tema ametiaeg sai suve hakul läbi. Vallajuhile heideti ette, et novembris sõlmitud koostööleppest pole kinni peetud. Väideti, et Kontus on tekitanud vallale oma tegevuse ja tegevusetusega vallale kahju, sealhulgas mainekahju. Juuli lõpus valiti 15 poolthäälega vallavanemaks  rahvusooper Estonia kunagine juht Aivar Mäe. Senine vallavanem naasis volikokku ja sai vallale kuuluva vee-ettevõtte Mako juhatajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles