Vargad rüüstasid Kilingi-Nõmmes ketaslõikuriga autosid

Pärnu Postimees
Copy
Ühe varastatud katalüsaatori omanik on veel tuvastamata, tõenäoliselt pärineb seegi Kilingi-Nõmmest. 
Ühe varastatud katalüsaatori omanik on veel tuvastamata, tõenäoliselt pärineb seegi Kilingi-Nõmmest. Foto: Kristjan Teedema

Politsei sai ööl vastu reedet Kilingi-Nõmmest teate, et tänava äärde pargitud sõiduauto ümber käib kahtlane tegevus: auto alt lendab sädemeid. Tegutsemas olid vargad, kes samal ööl ka tabati.

Kui politseipatrull sündmuskohale jõudis, auto juures kedagi enam ei olnud, kuid auto küljest oli kadunud summuti.

Pärnu politseijaoskonna Pärnumaa piirkonnagrupi juhi Tõnu Kivise sõnutsi tabati katalüsaatori varastamises kahtlustatavad mehed aga veidi hiljem. Politsei tähelepanu köitis aeglaselt mööda tänavat sõitev Audi, mille aknad olid seestpoolt udused.

Kivise kirjeldusel oli sõidukis kolm noort Läti meest, kes paistsid väga närvilised. Juhiroolis istunud mehe jutu järgi tulid nad Pärnust kasiinost. Selgitus oli ebausutav ja masina kontrollimisel leidsid politseinikud pagasiruumist ketaslõikuri ja kaks katalüsaatorit.

25-, 19- ja 22aastased mehed peeti kinni ja varguse uurimiseks alustati kriminaalmenetlust.

Ühe varastatud katalüsaatori omanik on politseile teada, teise omanikku politsei otsib. Kontakti palutakse võtta meiliaadressil reelika.kivi@politsei.ee või telefoninumbril 444 6607. Kivise sõnutsi on üsna tõenäoline, et teine katalüsaator varastati samuti Kilingi-Nõmme kandist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles