Eelmine omanik teeb Kanaküla skandaalse kinnistu ostnule suurt meelehärmi

Merle Rallmann
, ajakirjanik
Copy
Merike lasi iglusauna ehituskeeluvööndist oma kulu ja kirjadega ära tõsta. 24. märtsil viis Ilusäde esindaja selle ette teatamata minema, jättes "mälestuseks" rikutud murukamara.
Merike lasi iglusauna ehituskeeluvööndist oma kulu ja kirjadega ära tõsta. 24. märtsil viis Ilusäde esindaja selle ette teatamata minema, jättes "mälestuseks" rikutud murukamara. Foto: Erakogu

Kanakülas keeluvööndis peegelmaja pidanud osaühingu Ilusäde omanikega, kellega riigiametid pikalt piike murdsid, on nüüd püsti hädas maa uus omanik.

Veski kinnistu koos sellel oleva kunagise koolimajaga ära ostnud naine ei soovi avalikku tähelepanu. Tema nimi on toimetusele teada, olgu ta selles loos Merike.

Merike ostis kinnistu mullu juunis enda tarbeks, turismiarendamise plaane tal pole. "Et mu emal on Kanakülas suvila, siis oli see tuttav paik ja lootus on see vana koolimaja tulevikus korda teha," unistab ta. "Ema suvila on täpselt kõrvalkrundil ja sealt pääseb jõe äärde, mulle oli see kinnistu ja maja tuttavad. Ma ei plaani seda kohe kiiresti korda teha ega mingit äri ajada. Pigem on eesmärk see pikas perspektiivis korda teha, et saaks suvitada ja ehk ka aastaringselt käia."

​Paraku tõi esimene aasta vastse majaomaniku pea kohale murepilvi, mis seotud kinnistu eelmiste omanikega. "Suhtlus nendega on olnud tülikas," nentis maa uus omanik.​

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles