Pärnu arestimajas muutub kokkusaamiste ja pakipäev

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu politsei arestimaja.
Pärnu politsei arestimaja. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Alates märtsist muutub Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse arestimajas kokkusaamiste ja pakkide vastuvõtmise päev.


Seni võeti Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse arestimajas pakke vastu teisipäeviti 10–12. Samal ajal võisid kinnipeetud lähedastega kokku saada. Alates 1. märtsist võetakse pakke vastu ja lubatakse kokkusaamisi neljapäeviti 10-12.



Arestialusel on õigus lühiajalisele kokkusaamisele üks kord nädalas kestusega kuni kaks tundi ning vahistatul on õigus lühiajalisele kokkusaamisele üks kord kuus kestusega kuni kolm tundi. Kokkusaamine toimub kirjaliku taotluse alusel ja arestimaja juhi või tema volitatud isiku loal.



Pakke on lubatud saada vaid vahistatul. Kinnipeetavatel ja arestialustel seda õigust ei ole. Vahistatul on õigus üks kord nädalas saada käsi- või postipakki kogukaaluga kuni viis kilogrammi.


Käsipaki tooja esitab selle koos avaldusega kahes eksemplaris arestimaja ametnikule, kes kontrollib tooja juuresolekul paki sisu ja kaalu. Vahistatule saadetud postipakk võetakse vastu ainult siis, kui paki saaja viibib selles arestimajas.



Rohkemat infot leiab

www.politsei.ee

, valides sealt politseiasutuste alt Lääne politseiprefektuuri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles