Pärnumaa omavalitsuste parimad ettevõtted

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru valla parimaks ettevõtteks valiti Valmos OÜ.
Audru valla parimaks ettevõtteks valiti Valmos OÜ. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Audru vald

Laureaat OÜ Valmos kuulub maailma kasespoonitootjate esikolmikusse ja on valla suurim tööandja, mis annab tööd 240 inimesele ja laienemise järel vajab veel mõnikümmend kätepaari.

Ettevõtte toodang läheb valdavalt välisriikidesse, turul teatakse Valmost kui  usaldusväärset ja jätkusuutlikku partnerit.

Tänavu valmis spoonitsehhi juurdeehitus, peagi alustatakse seal eri paksusega kasespooni tootmise seadmete paigaldamist.

Are vald

Vallavanem Lauri Luur märkis, et nende väljavalitu OÜ Suigu Veod on üle kümne aasta olnud piirkonnas arvestatav tööandja. Seitsme töötajaga ettevõte osutab  transporditeenust, hooldab ja remondib masinaid. Kohaliku kogukonna silmis mainekas ettevõte premeerib aastast 2000 Suigu algkooli parimaid õpilasi ja toetab lasteaeda sisustuse hankimisel ja ürituste korraldamisel.

Halinga vald

Pjedestaalile tõstetud OÜ Welmet on Mait Lehtsalu juhatamisel spetsialiseerunud tellimuspõhiste väikeseeria- ja üksikmetalltoodete valmistamisele, omades 20aastast metallitöö ja masinaehituse kogemust. Ligi 30 töötajaga ja koduvallas kolme suurema ettevõtte hulka kuuluv osaühing pakub konkurentsivõimelist palka.

Sauga vald

Tunnustatav on OÜ Ekto (juhatuse esimees Urmas Kurgjärv), mille peamine tegevusala on ehitusmasinate rent koos juhiga, masinate ja elektrimootorite remontimine.

Sindi linn

Sindi linnapea Marko Šorin ütles, et linnavalitsus hindab AS Sindi Lankat kui kohalikku tööandjat ja omavalitsuse partnerit.

Sindi linna tänavune parim ettevõte Sindi Lanka tegutseb kohapeal 1995. aastast, kuulub Taani kontserni Danspin A/S, tegeleb villa ja lõnga värvimisega ja annab tööd üle 50 inimesele.   

Vändra alev

Parima ettevõtja tiitli pälvib OÜ Vändra Perearstid, mille peretohtrid moodustasid piirkonna paremaks teenindamiseks 2009. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles