Teleuudised jõuavad ekraanile Pärnu rannast

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 uudistereporter Kadi-Kerli Kärner ja operaator Urmas Pardane on telesaate edastamiseks valmis.
TV3 uudistereporter Kadi-Kerli Kärner ja operaator Urmas Pardane on telesaate edastamiseks valmis. Foto: Ants Liigus

Tänaõhtune TV3 uudistesaade valmib suures osas Pärnu rannas. Suve jooksul kavatseb TV3 minna Pärnust otse-eetrisse paaril-kolmel korral nädalas, Eesti teistel suurematel telekanalitel pole plaanis Pärnust erisaateid teha.

Esimeses, ööklubi Sunset juures valmivas saates on TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni jutu järgi kavas näidata päeva jooksul linnatänavatel lindistatud intervjuusid ning reportaaže sealt, kus midagi põnevat toimub.

„Pärnust peaks uudistesaate jooksul olema kolm-neli otselülitust ehk lõviosa saatest,“ märkis Adermann. „Kohal on ka ilmapoiss Erki Sarapuu, kes vahendab otse Pärnu rannast, kuidas ilm on.“  

TV3, kel on suve jooksul kavas teha uudistesaatesse otselülitusi mujaltki Eestist, plaanib Adermanni kinnitusel Pärnu rannast ekraanile minna paar-kolm korda nädalas.  

TV3 avalike suhete juht märkis, et täna õhtul kell 20 algava uudistesaate tegemist on võimalus kiibitseda kõikidel huvilistel.

Teised Eesti suuremad telekanalid tänavu Pärnust erisaateid teha ei plaani, kuid Pärnus ja Pärnumaal toimuvad sündmused neil kajastamata ei jää.

Kanal 2 avalike suhete ja turundusjuhi Heili Klandorfi sõnade kohaselt jõuavad Pärnumaa sündmused vaatajani uudistemagasinides "Reporter" ja "Suvereporter", samuti peaks vaatajani jõudma naabrite saate "Kaks kanget" Pärnumaa lood.

Ka rahvusringhäälingu saatekavast Pärnu erisaateid sel aastal ei leia. Pärnu uudiseid ja siin toimuvaid sündmusi vahendab rahvusringhääling tavapäraselt ETV ja Vikerraadio uudistesaadetes.

ERRi Pärnu stuudio juhataja Toomas Šalda sõnutsi on pikem otsesaade Pärnust kavas teha 25. juunil Vikerraadio eetris, kui nelja-viie tunni jooksul jõuab kuulajateni otseülekanne Pärnus toimuvate rahvusvaheliste hansapäevade turuplatsilt.

TV 3 saadetest peaks suvel Pärnus valmima veel "Õhtusöök viiele" ja "Kalamehejutud".

Pärnu linna ja sponsorite toel valmivaid mainekujundussateid ja Pärnu suveürituste ülevaateid ei näe sel aastal üheski telekanalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles